Minikameralla entistä parempaa kuvaa

Kiinalaisen Insta360:n uusin actionkameraversio kuvaa 1440p-laatuista videokuvaa 15 minuuttia kerrallaan. Vedenkestävä uutuus on valmistajan mukaan edelleen maailman pienin ja painaa 27 grammaa. Muistia kamerassa on 32 gigatavua. Uutuus sopii vaikka dronen lisäkameraksi.

Ihmisen peukalon kokoinen Insta360 GO 2 -actionkamera kykenee pienestä koostaan huolimatta monipuoliseen valo- ja videokuvaukseen.  Se voidaan ripustaa vaatteisiin, kantaa mukana tai kiinnittää laitteisiin autoista droneihin tai viedä kuvauspaikkoihin, jotka olisivat vaikeita tai jopa mahdottomia perinteisellä kameralla tai älypuhelimella.

Kuvaamisen tasapainottamiseen kamera hyödyntää FlowState-kuvanvakausta, jolla liikkuva kuva pysyy selkeänä ja terävänä erikoistilanteissakin. Uutuus sopii vaikka dronen lisäkameraksi tai autoon kolarikameraksi.

Uutuus on myös IPX8-standardin mukaisesti vesitiivis, joten kameralla voidaan kuvata myös veden alla neljän metrin syvyyteen asti. Insta360 GO 2 on  yhteensopiva Android- ja iPhone-älypuhelinten kanssa.

Täydellä latauksella kameran akusta riittää virtaa 30 minuutin käyttöön ja latauskotelon kanssa 2,5 tunnin käyttöön. Videokuvaa voi taltioida 1440p-tarkkuudella 50 kuvan sekuntinopeudella.

Täysteräväpiirtoisella 1080p-tarkkuudella voi kuvata myös 120 kuvan sekuntinopeudella. Valokuvia kamera kykenee ottamaan yhdeksän megapikselin tarkkuudella.

Kameraa voi ohjata myös latauskotelosta tai älypuhelimen sovelluksesta. Lisäksi siinä on pieni Oled-kosketusnäyttö valintojen tekemiseen. Kuljettamisen, latauksen ja ohjauksen lisäksi latauskotelo voi toimia kameran kolmijalkana.  Latauskotelo on varustettu neljännestuuman kokoisella ruuvikierteellä ja kameran magneettikiinnitys mahdollistaa kiinnityksen erilaisiin metallipintoihin.

Lisää: Insta360 (LINKKI), tuotetieto 360 go 2 (LINKKI) ja edustaja Boston (LINKKI)