Bittium laajentaa uniapnean kotimittauksiin

Bittium laajentaa tuotetarjontaansa kotona tehtäviin uniapnean testauksiin. Uudella printattavaan elektroniikkaan perustuvalla Respiro-ratkaisulla voidaan tutkia ja analysoida henkilön unenaikaista hengityshäiriöitä.

Oululaisen Bittiumin ratkaisu keskittyy uniapnean testaamiseen ja sen tarkoituksena on tallentaa ja analysoida tyypillisiä uneen liittyviä hengityshäiriöitä (yöpolygrafia). Sen luvataan tarjoavan luotettavuutta, turvallisuutta ja käyttäjämukavuutta kotona tehtävään uniapnean testaamiseen

’’Olemme panostaneet merkittävästi uniapnean testausratkaisun kehittämiseen, ja sen tuloksena ylpeinä ennakkoesittelemme ratkaisun, joka on yhdistelmä mittauslaitteesta, analyysiohjelmistosta ja palvelualustasta”, kertoo Arto Pietilä, Bittiumin Medical Technologies -tuote- ja palvelualueen johtaja.

Mittausanturien ja laitteen välisessä sähköisessä kytkennässä on hyödynnetty modernia printattua elektroniikkaa. Tämä on myös hygieeninen ja potilasturvallinen ratkaisu. Lisäksi pieni koko, langaton liitettävyys ja vain yksi käyttöpainike tekevät laitteesta helppokäyttöisen ja miellyttävän potilaille

Respiro-laitteen Analyst-ohjelmisto tarjoaa web-pohjaisen käyttöliittymän ja käyttää tekoälyä analysointityön nopeuttamiseksi. Ohjelmisto esianalysoi massiivisen määrän mittaustietoja ja muuntaa ne visuaalisempaan ja informatiivisempaan muotoon.

Yrityksen MedicalSuite  tarjoaa puolestaan saman pilvipohjaisen taustajärjestelmän kaikille yrityksen terveydenhuollon teknologiatuotteille ja -palveluille ja mahdollistaa tietojen analysoinnin sijainnista riippumatta.

Lisää: Bittium Respiro (LINKKI)