Pilvipalvelu Tektronixin mittauslaitteille

Tektronix on kehittänyt mittauslaitteilleen räätälöidyn pilvipalvelun, jonka käyttäjät voivat ladata, tallentaa, järjestää, etsiä, ja jakaa minkä tahansa tiedostotyypin nettiin liitetystä laitteesta. TekDrive on integroitu yrityksen 4-, 5- ja 6-sarjan oskilloskooppeihin.

Tekronixin uuden TekDrive-pilvipalvelun luvataan helpottavan ryhmätyötä tekevien työtaakkaa, sillä helposti katoavia ja väärässä paikassa olevia USB-massamuisteja ei enää tarvita tiedon tallentamiseen ja jakamiseen.

TekDrive-pilvipalvelun avulla voidaan tutkia ja analysoida eri tiedostoja (*.wfm, *.isf, *.tss ja *.csv) suoraan selaimessa. Tätä varten tiedostoja ei tarvitse edes ladata ja erikseen avata jollain toisella ohjelmalla, vaan dataa voit käsitellä suoraan TekDrive-selaimessa.

Tiedostot ja kansiot voidaan jakaa myös tiimikavereiden, projektitiimien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Mittaustiedot myös päivittyvät, sillä pilvipalvelu on integroitu suoraan yrityksen 4-, 5- ja 6-sarjan oskilloskooppeihin.

Uuden palvelun yhteistyötyötilan avulla käyttäjät voivat ladata, tallentaa, järjestää ja etsiä minkä tahansa tiedostotyypin mistä tahansa nettiin liitetystä laitteesta.

Myös komentosarjat, API-integraatiot, automaatio-ominaisuudet ja tietoturvat on otettu huomioon jo palvelukonseptin suunnitteluvaiheessa.

Lisää: Tektronix (LINKKI), TekDrive (LINKKI), tiedote (LINKKI) ja Suomen tuotetiedot (LINKKI, TekFinland).