Teknologiamessut etsii lupaavinta kasvuyritystä

Suomen messujen Teknologia-messut järjestää kilpailun vuoden lupaavimmasta startup-yrityksestä. Messujen säätiö rahoittaa myös kilpailua 20 000 euron summalla. Voittaja julkistetaan marraskuussa Teknologia-tapahtuman yhteydessä. Hakuaika päättyy elokuun lopussa.

Palkinnon voi saada merkittävästä, luovasta ja kekseliäästä teknologia-alan ratkaisusta, joka voi olla esimerkiksi uusi kaupallinen tuote, menetelmä tai sovellus. Ratkaisu avaa parhaimmillaan myös uusia näkökulmia teknologia-alalle.

Voittaja 2019: Pasi Savola, Skillgrower

Startup-kilpailu järjestetään nyt toisen kerran. Edellisen, vuonna 2019 järjestetyn kilpailun voitti Skillgrower , joka on kehittänyt kouluille oppimisen esteitä poistavan ja kaikilla päätelaitteilla toimivan matematiikan oppimisjärjestelmän.

Kilpailun järjestää Teknologia-tapahtuma yhteistyössä Finnish Business Angels Networkin (FiBAN) kanssa, joka on Euroopan suurimpia bisnesenkeliverkostoja, jossa on jäsenenä yli 670 sijoittajaa.

Startup-kilpailun raatiin kuuluvat FiBANin lisäksi Teknologia-messujen järjestämisessä mukana olevien tahojen edustajia.

Kilpailuun voi lähettää ehdotuksia 31.8. saakka, joista kilpailuraati valitsee ehdotuksista 5–7 parasta ideaa tai ratkaisua, jotka etenevät tapahtumassa järjestettävään pitchaus-kilpailuun. Raati tekee valintansa pitchaus-esitysten perusteella ja lopulliset tulokset julkistetaan Teknologia 21 -tapahtuman iltajuhlassa 10.11.2021.

Lisää: Osallistumisohjeet (LINKKI).

Kuvituskuva: Shutterstock