IT-pomot puhuvat IoT-pajan verkkolähetyksessä 21.5.2021 klo 9 alkaen – Siilasmaa mukana

Espoon IoT Pajassa esittäytyy perjantaina 21.5.2021 joukko suomalaisia hitec-johtajia. Mukana ovat Nokiaa johtaneen Risto Siilasmaan lisäksi Teknologiateollisuuden hallituksen puheenjohtaja Marjo Miettinen sekä Business Finlandin Nina Kopola, Sade Innovationsin Tero Nordström ja ohjelmistoyritysten Rasmus Roiha. Esittelytapahtuman järjestää  IoT-pajasäätiö ja tilaisuuteen voi osallistua verkon kautta.

Tapahtumaan osallistujilla on mahdollisuus käydä tapahtuma-alustalla kahdenvälisiä keskusteluja IoT Pajan asiantuntijoiden kanssa perjantain 21.5.2021 lisäksi maanantaina 24.5. ja tiistaina 25.5. Keskustelupyyntö lähetetään tapahtumasivuston kautta. Lupaavimmat hankkeet voivat saada mahdollisuuden myös rahoitukseen.

IoT Pajan verkkotilaisuudessa ovat puhumassa muun muassa Nina Kopola (kuvassa vas. ylhäältä), Marjo Miettinen, Risto Siilasmaa sekä (vas. alhaalta( Rasmus Roiha, Tero Nordström ja Matti Hellgrén.

Varsinaisessa tilaisuudessa 21.5.2021 klo 9.00 – 10.30 ovat mukana esimerkiksi Teknologiateollisuus ry:n hallituksen puheenjohtaja Marjo Miettisen ja F-Securen hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa lisäksi Business Finlandin pääjohtaja Nina Kopola, SADE Innovationsin teknologiajohtaja Tero Nordström sekä Ohjelmisto- ja e-business ry:n toimitusjohtaja Rasmus Roiha.

IoT Paja tarjoaa Espoon Keilaniemessä pk- ja startup-yritysten tueksi avoimesti käytettävissä olevan laitteistokokonaisuuden, jossa voi maksutta  testata uusia IoT-teknologioita ja rakentaa prototyyppejä ja saada apua pajan asiantuntijoilta.

Toimintansa aikana IoT Paja on tukenut jo 250 yrityshanketta.  Pajaa operoi säätiö, joka syntyi  vuonna 2017 kun Microsoft teki säätiöön 14 miljoonan Yhdysvaltain dollarin sijoituksen. Säätiö on jakanut myös avustuksia tähän mennessä jo 1,6 miljoonalla eurolla.

IoT Pajan hallitukseen kuuluu Nokialla ja Microsoftilla aiemmin toiminut Vesa Leino hallituksen puheenjohtajana sekä jäseninä Nokiasta tuttu Juha Putkiranta ja yrityskonsultti Max Mickelsson sekä huhtikuusta alkaen Microsoftilla toimiva DI Katarina Engblom. IoT Pajan toimitusjohtajana toimii Matti Hellgrén.

Lisää: IoT Pajan tilaisuuden 21.5.2021 ohjelma ja ilmoittautuminen (LINKKI) digialustan kautta. Tilaisuutta voi seurata myös Youtube-videona (LINKKI).

Päivitetty