F-Secure vei kyberturvallisuusalustan pilveen

Suomalainen tietoturvayhtiö F-Secure on esitellyt pilvipohjainen Elemets-alustan, joka tarjoaa organisaatioille joustavan ja helpon tavan hallinnoida kyberturvallisuuspalveluita. Palvelu on ostettavissa lisenssi- tai käyttöperusteisena.

F-Secure uusi Elements on modulaarinen alusta, joka yhdistää päätelaitesuojauksen, päätelaitteen uhkien tunnistuksen ja välittömän vasteen (EDR), haavoittuvuuksien hallinnan ja pilvipalvelujen (kuten Microsoft Office 365) suojauksen.

F-Secure Elementsin tärkeimpiä ominaisuuksia ja etuja ovat yrityksen mukaan selkeä tilannetieto ja näkyvyys konfiguraatioiden, haavoittuvuuksien, uhkien ja erilaisten tapahtumien välillä.

Julkistustiedotteessa F-Securen Juha Kivikoski kertoo, että nykyiset vaatimukset ajavat malliin jossa kyberturvaa tarjotaan palveluina pelkkien tuotteiden sijaan. Hänen mukaansa päivityksistä huolimatta tuotteet ovat usein staattisia, eivätkä ne sopeudu riittävän nopeasti tietoturvatilanteen tai yritysten liiketoiminnan kehitykseen.

”Palvelut auttavat yrityksiä pysymään ketterinä ja niiden käyttö on kustannustehokkaampaa”, Kivikoski painottaa.

Uusi alusta tarjoaa tarjoaa reaaliaikaisen ja yhdistetyn tiedonkulun eri elementtien välillä, jotta uhkia voidaan tunnistaa yrityksen mukaan nopeammin. Myös laajennetut tunnistus- ja reagointimahdollisuudet tarjoavat  dataperusteiseen päätöksentekoon sekä mahdollisuuden ohjata hankalimpia tilanteita F-Securen asiantuntijoiden tutkittavaksi.

F-Secure Elements lanseerattiin tämän vuoden SPECIES-tapahtumassa, joka on F-Securen vuosittainen maailmanlaajuinen kumppanikonferenssi.

Lisää: F-Secure Elementsin julkistustilaisuus videolla (LINKKI) ja Elements-tiedot (LINKKI).