Langaton Wifi-moduuli kaikilla salauksilla

Panasonicin uusin pienikokoinen PAN9520 Wifi-verkon moduuli tukee valmistajan mukaan kaikkia uusimpia suojatun verkon standardeja, mukaan lukien CCMP, TKIP, WAPI, WEP, BIP ja AES. 

Uusi PAN9520 perustuu Espressif ESP32-S2 -mikro-ohjaimeen, joka sisältää tehokkaan 32-bittisen Xtens LX7-suorittimen ESP32-S2 , 2,4 gigahertsin 802.11 b/g/n-verkkojen langattoman radion, kantataajuusprosessorin, käynnistyslataimen ja 320 kilotavua SRAM-muistia.

Moduulin ulkomitat ovat 24 x 13 x 3.1 millimetriä. Käyttöjännite on 3-3,6 voltiin ja tehonkulutus lähetysmoodissa 190 ja  vastaanotossa 68 mA sekä sleep-moodissa alle 100  μA.

Moduulissa on 40 MHz:n kideoskillaattori ja pieni keraaminen antenni. Siihen saa hänen mukaansa muun muassa täyden nopeuden USB OTG: n, SPI: n, UART: n, I²C: n.

Moduulista on tarjolla kaksi mallia, joissa on kaksi megatavua PSRAM-muistia ja neljä megatavua flash-muistia tai version, jossa muistina on vain megtavun flash, eikä lainkaan PSRAM-muistia.

Moduulin mikro-ohjainta varten on suunnitteluun tarjolla Espressif IoT Integrated Development Framework (ESP-IDF), jonka avulla voidaan kehittää nopeasti omia sovellusratkaisuja.

Lisätietoja:  Panasonic Industry Europe (LINKKI), tuotetieto (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI).