Kokonaan uusi oskilloskooppisarja

Rohde & Schwarz on tuonut uutta oskilloskooppisukupolvea ja -teknologiaa edustava RTO6-laitesarjan. Tarjolla on kuusi eri versiota, joiden kaistaleveydet ovat 600 MHz, 1 GHz, 2 GHz, 3 GHz, 4 GHz ja 6 GHz. Erikoisuutena sovellusohjelmistot, jotka voi ottaa käyttöön maksullisilla aktivointikoodeilla.

Saksalainen Rohde & Schwaz toi ensimmäisen oskilloskooppinsa tarjolle runsas kymmenen vuotta sitten, jonka jälkeen yritys on laajentanut vuosi vuodelta valikoimaa huipuluokan malleista aina edullisempiin Hameg-nimellä aiemmin tunnettuihin malleihin.  Nyt julkistettu kokonaan uusi sarja kattaa joukon malleja, joissa kaikissa on suurikokoinen 15,6 tuumainen, HD-erottelukyvyn omaava kosketusnäyttö ja tietkonemaiset toiminnot liitäntöineen.

Uusien oskilloskooppimallien analogia-digitaalimuuntimen tehollinen bittimäärä on 9,4 bittiä, mutta kehittyneellä signaalinkäsittelyllä aaltomuodot tallennetaan ja näytetään kuudentoista bitin pystysuuntaisella tarkkuudella. Kussakin uutuusmallien neljässä mittauskanavassa on vakiona nopeaa muistia 200 miljoonan näytteen tallentamiseen per kanava. Laitteita voi myös hankkia kymmenkertaisella muistimäärällä.

Heinäkuun alusta myyntiin tulevissa RTO6-oskilloskooppimalleissa on vakiona yli 90 erilaista mittaus- ja analyysitoimintoa. Lisäksi siihen on tallennettu valmiiksi sovelluskohtaisia mittaustoimintoja esimerkiksi sarjamuotoisen tiedonsiirron analyysiä varten. Kaikki uudet sovellustoiminnot voidaan ottaa käyttöön erillisillä maksullisilla aktivointikoodeilla.

 Lisää: Rohde & Schwarz (LINKKI), RTOS6-tiedot (LINKKI).