Volvo tekee pysäköinnistä sujuvampaa

Volvo integroi Suomessakin käytössä olevan EasyParkin paikannussovelluksen uusiempien Android Automotive -pohjaisiin tieto- ja viihdejärjestelmiinsä. Uuden sovelluksen avulla voidaan automatisoida kaikki auton pysäköintiin liittyvät maksutoimet.

Ruotsalaistaustaisen EasyParkin palvelu tarjoaa Volvon Android Auto-sovelluksessa helpomman pysäköinnistä maksamisen sekä automaattisen pysäköinnin lopetustoiminnon, kun auto poistuu pysäköintiruudusta.

Sovelluksen tarvitsema Android Auto-pohjainen järjestelmä on käytössä Volvon täyssähköisissä XC40 ja C40 -malleissa sekä mallivuoden 2022 XC60, S90, V90 ja V90 Cross Country -malleissa. Sovellus on ladattavissa Google Play -kaupasta.

Ruotsalaistaustaisella EasyPark-sovelluksella on maailmalla jo yli 10 miljoonaa käyttäjää, ja sillä voidaan maksaa pysäköinti kadunvarsilla, pysäköintialueilla ja pysäköintihalleissa yli 3 200 kaupungissa 25 maassa. Suomessa EasyPark-palvelu on käytössä 759 pysäköintialueella.