Taskukokoinen UPS-laite digilaitteille

Tietokoneiden ja -verkkojen jättimäisiä varavoimajärjestelmiä valmistava Eaton on esitellyt pienikokoisen UPS-ratkaisun, jonka avulla voidaan varmistaa myös kotien valvontakamerat tai etätyöpisteiden toiminta sähkökatkojen aikana.  Taskukokoinen 3S Ministä riittää sähköä valvontakameralle viisi ja Wifi-etäyhteyksiin reitittimelle 1,5-2 tuntia.

Eatonin uusi 3S Mini on fyysisiltä mitoiltaan valmistajan pienin kotikäyttöön tarkoitetuista sähköverkon toiminnan varmistavista, ns. UPS-laitteista. Laite sulautuu lisäksi kodin sisustukseen vaivattomasti, on käytännössä äänetön, eikä vaadi erityistä kaapelointia tai tilavaa asennuspaikkaa.

Nykyisin etätyön aikakaudella yhä useampi palaveri tai koulutus vedetään työntekijän kotoa, jossa ei ole toimistoilla usein käytettävää varmistusta sähkölaitteille.  ”Kannettava tietokone saa kyllä virtaa omasta akustostaan, mutta se ei pelasta nettiyhteyttä”, sanoo Eatonin tuotepäällikkö Sami Hartikainen.

3S Minissä on valittavana neljä lähtöjännitettä (9, 12, 15 ja 19 voltia) ja laitteen mukana tulee neljä virtaliitintä, jotka ovat yhteensopivia useimpien laitteiden kanssa.

Oletuksena 3S Mini toimii 12 voltin jännitteellä, joka sopii useisiin kotona oleviin laitteisiin, mutta jännite voidaan vaihtaa tarvittaessa. Valittu jännite näkyy laitteen kyljessä olevista LED-valoista.

Lisää: Eaton (LINKKI), 3S mini -tuotetiedot (LINKKI) ja esite (LINKKI, pdf)