56 gramman kameramoduuli pikkunäytöllä

Kiinalainen DJI on tuonut tarjolle vain 56 grammaa painavan DJI Action 2 -kameramoduulin. Pienen Oled-näytön sisältävä alumiinirakenteiden kameramoduuli kykenee 4K-tarkkuuteen 120 kuvan sekuntinopeudella. Kameraan voidaan tuoda uusia ominaisuuksia magneettisen liitäntärakenteen avulla.

Uusi DJI Action 2 sisältää 1/1,7 tuuman rakenteen, joka laajakuvalinssin ansiosta kamera kykenee jopa 155 asteen laajakuvaotoksiin. Erikoislinssi tekee valmistajan mukaan kuvan myös reunoilta teräväksi ja ehkäisee kuvan vääristymistä.

Kameran Rocksteady 2.0- ja HorizonSteady-vakautustekniikat huolehtivat tärinänvaimennuksesta ja videokuvan tasapainotuksesta. Kameralla voidaan kuvata niin nopeutettuja ja hidastettuja videoita. Lisäksi digitaalisella tarkennuksella onnistuvat myös laadukkaat lähiotokset.

Kestävän rakenteen ansiosta kameramoduulia voidaan käyttää myös ääriolosuhteissa. Kameramoduuli kestää upotukset veteen jopa kymmenen metrin syvyyteen saakka.

Kameran Oled-kosketusnäyttö on suojattu vahvalla Gorilla Glass -lasipinnalla. Kameramoduulin akku tarjoaa 70 minuutin videotallennuksen. Sisäistä muistia moduulissa on 32 gigatavua.

Modulaarisen liitäntärakenteen (kuvassa oikealla) ansiosta siihen voidaan yhdistää vierelle toinen kosketusohjattava Oled-etunäyttömoduuli, jossa on lisäksi uusia kuvausominaisuuksia, neljä mikrofonia, microSD-muistikorttipaikka sekä akku, joka laajentaa akunkeston jopa 160 kuvausminuuttiin.

Tarjolla on lisävarusteena myös 180 minuutin kuvausajan ja MicroSD-muistikortinpaikan tarjoava lisävirtamoduuli sekä joukko erilaisia kamerajalustoja ja jopa 60 metriin asti vesitiiveyden tarjoava sukelluskotelo. Kuvien käsittelyyn on DJI:n oma Mimo-puhelinsovellus.

Lisää: DJI (LINKKI), tuotetiedot (LINKKI) ja jakelija Boston Distribution (LINKKI).