Ethernet-APL-kytkin prosessilaitoksiin

Pepperl+Fuchsin FieldConnexin Ethernet-APL-kytkimessä yhdistyy Ethernet rinnakkaista tiedonsiirtoa varten sekä kaksijohdintekniikka prosessilaitosteollisuuden räjähdyssuojaukseen. Kun Ethernet-APL-standardointi on saatu päätökseen, teknologia tulee entistä laajemmin saataville.

Teollisuuden Ethernet-APL parantaa verkkoviestintää tulevaisuudessa. Tämä kahdentoista tunnetun toimittajan tukema Ethernet-standardointi kaksijohtimiselle kaapelille mahdollistaa pitkät kaapelit, virransyötön ja räjähdyssuojauksen sekä luontaisen turvallisuuden olennaisina osina ratkaisua.

Ensimmäiset infrastruktuurikomponentit, kuten FieldConnexin Ethernet-APL Rail Field Switch, ovat jo saatavana. Tämä DIN-kiskoon asennettava kenttäkytkin voidaan asentaa prosessiteollisuudessa vyöhykkeelle 2 (Ex ic). Kenttälaiteyhteydet voivat olla 200 metriä pitkiä. Lisää kytkimen tekniikasta alla olevasta tuotetietolinkin kautta.

Lisää: Pepperl+Fuchs Finland (LINKKI), Ethernet-APL-tekniikka (LINKKI) ja tuotetieto Ethernet-APL Rail Field Switch (LINKKI).