Turvaluokitettu ohjainsarja IoT-kehitykseen

Komponenttijakelija Arrow Electronics on tuonut laitesuunnittelijoille PSA-sertifioifun kehityspaketin, joka perustuu saksalaisen Infineonin nykyisin omistaman Cypressin ohjelmoitaviin PSoC 64 -järjestelmäpiireihin.

Arrowin PSA Certified Development Kit on ensimmäinen PSA-sertifioitu kehitysalusta, joka hyödyntää Amazonin AWS-pilvipalveluiden kanssa yhteensopivaa FreeRTOS-käyttöjärjestelmää. Kehitysalusta on kehitetty yhteistyössä Infineonin kanssa.

Amazon FreeRTOS-käyttöjärjestelmä helpottaa ja yksinkertaistaa ohjelmointia, käyttöönottoa ja hallintaa sekä helpottaa suojattua yhteyttä AWS-pilvipalveluihin.

Uuden alustan avulla IoT-laitekehittäjät voivat hyödyntää hyväksyttyjä tietoturvallisuutta koskevia standardeja ja IoT-vaatimuksia. Sarjan avulla voidaan täyttää muun muassa turvastandardit NIST 8259A ja EN 303 645.

PSA Certified -luokitus myös nopeuttaa ja suoraviivaistaa turvallisten järjestelmien kehitystä. Sen PSA Certified Level 2 PSoC 64 Silicon tarjoaa root of trust (RoT), joka tarjoaa perustan muun muassa tietoliikenteen salaukselle ja tietojen suojattuun tallentamiseen.

Sarjaa käyttävät kehittäjät voivat täyttää helposti PSA Certified 10 -tietoturvatavoitteet, mukaan lukien sen varmistaminen, että laitteet ovat yksilöllisesti tunnistettavissa ja turvallisesti todistettavissa.Kehityssarjan turvallisuussertifioinnin on tehnyt turvallisuustestausyritys SGS Brightsight.

Arrowin kehityspaketti sisältää Infineon-Cypressin PSoC 64 Secure AWS IoT Pioneer Kit -nimetyn kortin, Arrowin PSoC 6 IoT Sensor Shield -anturimoduulin, Shield2Go -laajennuskorttipaikan sekä Amazonin AWS-pilvitarjonnan.

Mukana on myös Amazonin AWS:n API-rajapinnat, integroidun kojelaudan valvontaa ja visualisointia varten.

Lisää: Arrow (LINKKI), Infineon/Cypress-yhdistyminen (LINKKI,uutinen), PSoc64 (LINKKI), PSA Certified (LINKKI), Arrow PSOC 64 IoT-kehitysalusta (LINKKI)