Kattavampi kotiverkko Mesh-pohjaisilla reitittimillä

Huawei on esitellyt uudet mesh-pohjaiset Wifi 7 -verkon reitittimet, jotka tarjoavat Wifi 6 Plus -yhteyden jopa 250 laitteelle noin 550 neliömetrin sisällä. Uutuudet tuovat vahvemman, paremmin esteitä läpäisevän ja pidemmälle yltävän verkkosignaalin sekä nopeammat tiedonsiirtonopeudet lyhyellä etäisyydellä.

Huawein uudet WiFi Mesh 7 -reitittimet tukevat jopa 6 600 Mbit/s:n nopeuksia, mikä mahdollistaa esimerkiksi sujuvan 8K-median suoratoiston. Lisäksi uudet reitittimet ovat varustettu kahdeksalla tehokkaalla signaalinvahvistimella, joista jokainen käsittelee tiettyä taajuusaluetta. Tämän ansiosta yksi Huawei WiFi Mesh 7 -yksikkö voi tarjota Wi-Fi-peiton noin 278 neliömetriin asti.

Käyttäjät voivat myös yhdistää myös kaksi älykästä reititintä muodostaakseen mesh-verkon, joka tarjoaa peittoalueen noin 550 neliömetrin alueelle. WiFi Mesh 7 on suunniteltu erityisesti suurille kotitalouksille, se tukee jopa 250 samanaikaisesti kytkettyä laitetta kannettavista tietokoneista, tableteista ja älypuhelimista älykaiuttimiin.

Laitteiden asennus on yksinkertaista, ja kotiverkon muodostaminen vaatii vain muutaman helpon vaiheen Huawei AI Life -sovelluksen ohjeistamana. One-Touch Connectin (kuvassa)  avulla taas käyttäjät voivat yhdistää älypuhelimensa mesh-verkkoon turvallisesti yhdellä napautuksella, jolloin verkkoyhteys on helppo jakaa esimerkiksi vieraille ilman tarvetta jakaa verkon salasanaa.

Verkonhallintaan käyttäjät voivat hyödyntää yhteensopivan Huawei AI Life -sovelluksen työkaluja verkon kattavuuden tarkistamiseen ja verkko-ongelmien ratkaisemiseen. HarmonyOS Mesh+ -järjestelmällä varustettu WiFi Mesh 7 voi yhdistää myös kolmikaistakanavat. Yksityisyyden ja turvallisuuden takaa tietoturvaratkaisu Huawei HomeSec. Lisäksi WiFi Mesh 7 tukee viimeisintä WPA3-tunnistus- ja salausstandardia.

WiFi Mesh 7 -reitittimen lisäksi Huawei tuo markkinoille WiFi Mesh 3 -reitittimen. Kaksikaistainen WiFi Mesh 3 tukee jopa 3 000 Mbit/s:n maksiminopeutta ja sen tarjontaan lukeutuvat kaikki tärkeimmät ominaisuudet, kuten Wi-Fi 6 Plus, jopa 250 laitteen tuki, vaivaton One-Touch Connect -yhteydenmuodostus, HarmonyOS Mesh+, Huawei HomeSec -tietoturvaratkaisu ja kattavat hallintatyökalut vanhemmille.

Lisää: Huawein Wifi Mesh 7 (LINKKI).