Tampereen älytapahtumat siirtyvät kesäkuulle

Tampereen messujen uudelle Nokia Arenalle tammi-helmikuuksi suunnitellut Smart City Week ja DigITre siirtyvät pandemiatilanteen takia 14.-15. kesäkuuta. Samaan pakettiin tulee myös 15.6 järjestettävä startup-tapahtuma Arctic15x. 

Tampere Smart City Week konferessi & expo ja DigITre -tapahtumakokonaisuuden järjestäjätahot päättivät siirtää tapahtuman kesäkuulle perustuen kiristyneeseen pandemiatilanteeseen ja tiukentuneisiin rajoituksiin.

Alkuaan tapahtumakokonaisuus piti järjestää jo viime vuoden puolella, mutta koronatilanne pakotti siirtämään tapahtumia jo toistamiseen eteenpäin. Sama trendi on ollut muillakin tapahtumajärjestäjillä, sillå pandemiatilanne on pahentunut koko ajan.

’Konferenssin ja expon sekä DigITren siirto nähtiin ehdottomasti vastuullisimpana ratkaisuna vallitsevassa tilanteessa’’, kertoo tapahtumakokonaisuuden projektipäällikkö Sami Siurola Tampereen Messut -konsernista.

Tampereen älytapahtumasta vain Tampere Business Forum toteutetaan verkossa virtuaalisena alkuperäisessä ajankohdassaan maanantaina 31.1.2022.

Muut osaset Tampere Smart City Week -konferenssi-näyttely ja DigiTre-tapahtma siirtyvät kesäkuussa 14.−15.6.2022. Uutena mukaan tulee 15.6 toteutettava Artic15x-kasvuyrityspäivä.

Tampere Smart City Weekin päävastuullinen järjestäjä on Tampereen kaupunki yhteistyössä Business Tampereen kanssa. DigITre on Tampereen Messut -konsernin tapahtuma, joka järjestetään yhteistyössä Tampere Smart City Week konferenssin ja expon kanssa.

Artic15x-tilaisuuden taustalla on ArcticStartup Media Oy, ja se toteutetaan yhteistyössä Platform6-yhteisön kanssa.

Lisää: Huipputekniikan kongressi- ja messutapahtumat 2021-2023 päivitettynä (LINKKI).