Kehonkoostumuksen mittauskaapit kauppakeskuksiin

Pääkaupunkiseudun kauppakeskuksiin on sijoitettu uudenlaisia automaattisia kehonkoostumuksen mittauskaappeja. Ne mahdollistavat testaamisen vaikka kauppareissun ohessa. Mittaus perustuu patentoituun bioimpendanssipohjaiseen menetelmään.

Mittaukset antavat kuluttajalle tiedot lihaksen, rasvan ja veden määrästä kehon eri osissa. Aiemmin mittauslaitteet ovat olleet käytössä lähinnä kuntosaleilla, fysioterapeuteilla tai terveydenhuollossa.

Suomalainen Bodymaja hakee nyt muutos tavallisista kuluttajista.

’’Kehonkoostumusmittaus mielletään usein vain urheilijoiden ja aktiiviliikkujien välineeksi, mutta se on paljon muutakin’’, sanoo itsepalveluautomaatteja toimittavan Bodymaja Oy:n toimitusjohtaja Aapo Hirvensalo.

Yrityksen uuden itsepalveluna toimivan mittauskaapin avulla testitulokset ovat tarkasteltavissa heti mittauksen jälkeen Oma Body -palvelun kautta, josta löytyvät myös ohjeet tulosten tulkitsemiseen.

Bodymaja Oy aikoo avata tänä vuonna vielä kymmenen mittauspaikkaa. Ensimmäiset ovat toiminnassa jo Helsingin Triplassa ja Kaaressa sekä Espoon Länsituulessa.

Lisää: Bodymaja Oy (LINKKI)