Bittiumilta uusi kenttäpuhelin sotilaskäyttöön

Bittium on esitellyt uuden version sotilaan taktiseen tiedonsiirtoon tarkoitetusta Tough VoIP Field Phone 2 -kenttäpuhelimesta. Uutuus täydentää yrityksen sotilasradioiden tuotevalikoimaa, joiden avulla voidaan toteuttaa viestiyhteydet vaativissa käyttöympäristöissä.

Sotilaskäyttöön suunniteltu Field Phone 2 soveltuu liitettävyysominaisuuksiensa, lisävarusteidensa ja virransyöttövaihtoehtojensa johdosta käytettäväksi taistelukentällä, ajoneuvoissa ja komentopaikoilla. Kenttäparikaapelin avulla Field Phone 2 -puhelimia voi myös ketjuttaa VoIP-verkoksi.

Yhdessä hajautetun ja taistelunkestävän Tough VoIP Service -puhepalvelun kanssa Field Phone 2 -puhelinten väliset puhelut yhdistyvät riippumatta siitä, missä ja miten käyttäjät ovat kytkeytyneet verkkoon.

Palvelun luvataan mukautuvan nopeasti verkon rakenteen muutoksiin ja siten mahdollistaa käyttäjien liikkuvuuden. Uusi Tough VoIP Field Phone 2 on Bittiumin johtaja Jari Sankalan mukaan liitettävissä sekä Bittiumin että muiden valmistajien verkkoihin.

Lisää: Bittium (LINKKI) ja Tough VoIP Field Phone 2 -kenttäpuhelin (LINKKI) sekä aiemmat Bittiumin sotilasradioihin liittyvät uutisjutut Uusiteknologia.fi:ssä (LINKKI).