Uusi älykaupunkitilaisuus Nokia Arenalle

Kesäkuun puolivälissä 14.-15.6.2022 järjestetään Tampereen uudessa kiekkokeskus Nokia Arenassa älykaupunkia käsittelevä tapahtumakokonaisuus. Tilaisuudessa tullaan julkaisemaan uusia älykaupunkikehityksen projekteja ja hankkeita. Mukana on myös ICT-ammattitapahtuma DigiTre2022.

Tampere on luontainen paikka älykaupunkikehityksen konferenssille, sillä kaupungissa tapahtuu tällä hetkellä paljon.  Tapahtuman avauspäivän keynote-puhuja on Singaporesta saapuva tohtori Ayesha Khanna, joka on Addo AI:n perustajaosakas ja toimitusjohtaja.

Tapahtumaa on valmisteltu tiiviissä yhteistyössä mukana olevien kumppaniyritysten ja kaupungin toimijoiden kanssa ja sen pääsponsoreita ovat Deloitte, Nokia, TietoEVRY, CGI ja Vastuu Group. Tapahtumaan saapuu myös älykkäiden terveysteknologioiden asiantuntija ja Walesin prinssin neuvonantaja Anil Menon. Konferenssin puhujina nähdään myös Anni Laurila, Henna Virkkunen ja Timo Harakka.

Älykaupunkikonferenssin lisäksi tapahtuman yhteydessä järjestetään uutena myös ICT-alan ammattitapahtuma DigITre, jonka teemoina ovat nykytyylin mukaisesti tietoturva, liiketoiminnan modernisointi sekä älykkäät ratkaisut. Esillä ovat kiinnostavimmat ja työarkea helpottavat ohjelmistot, palvelut sekä koneet ja laitteet.

Tampere Smart City Weekin päävastuullinen järjestäjä on Tampereen kaupunki yhteistyössä Business Tampereen kanssa. Käytännön tapahtumatoiminnot tuottaa kaupungille Tampereen Messut -konserni.

Lisää: Tampere Smart City Week 2022, 14.-15.6.2022 (LINKKI).