Bittium tuo mobiilin kokonaisratkaisun taistelukentälle

Oululainen  teknologiakehittäjä Bittium täydentää militariradioidensa tarjontaan uudella Tough Mobile 2 Tactical -kokonaisuudella. Uutuuden avulla yrityksen Tough Mobile 2 -kestokännykkä voidaan liittää helposti Tough SDR Handheld – tai kolmansien osapuolten taktisiin radioihin.

Bittiumin Tough Mobile 2 tuo mukanaan myös ison määrän sovelluksia ja perinteisiä sotilasradioita paremman käyttöliittymän. Tough Mobile 2 Tactical on yhteensopiva eri taistelunjohtojärjestelmien kanssa, mikä mahdollistaa reaaliaikaisen ja tehokkaan tilannetietoisuuden jakamisen taktisissa verkoissa.

Kokonaisuus mahdollistaa älypuhelimen ja Tough SDR Handheld -radion yhdistelmälle keskeytymättömän kenttäkäytön. Ratkaisua täydentävät tietoturvallisen viestinnän ja tiedonsiirron mahdollistavat Secure Call ja Suite-sovellukset, joiden merkitys on edelleen korostunut.

”Viime aikaiset tapahtumat Euroopassa ovat jälleen korostaneet tietoturvan merkitystä sekä taistelukentällä että viranomaiskommunikaatiossa”, sanoo Bittiumin Defense & Security -tuote- ja palvelualueen johtaja Jari Sankala.

Bittiumin uutta sotilaan kommunikointiratkaisua täydentävät myös Power Pack -akkuyksikkö ja Tough Mobile 2 -älypuhelimen vahvennettu kotelo, joka suojaa puhelinta sekä mahdollistaa lisäksi erikoiskiinnikkeen (PALS/MOLLE) kanssa helpon käytön ja pukemisen sotilaan varusteisiin.

Bittium esittelee Tough Mobile 2 Tactical -ratkaisua ensi viikolla Pariisissa järjestettävässä puolustus- ja turvallisuusalan Eurosatory-messuilla 13.-17.6.2022.

Lisää: Bittium (LINKKI) ja tuotetiedot (LINKKI).

Kuvat: Bittium