Tanskalaisvalmistajalta 20 kg:n yhteistyörobotti

Teollisuuden yhteistyörobotteja valmistava Universal Robots tuo uuden 20 kilon kohteiden käsittelyyn sopivan UR20-cobotti-robotin. Laitteen ulkoinen rakenne on täysin uusi ja myös cobotin tekniikkaa on kehitetty ensimmäisestä 10 kilon versiosta.

Universal Robotisin UR20:ssä on uusi nivelrakenne, joka mahdollistaa entistä nopeammat läpimenoajat sekä kyvyn käsitellä raskaampia kuormia. Sen 1750 mm:n ulottuvuus yltää normaalin eurolavan koko alalle, mikä helpottaa yritysten pakkaustoimintoja ja lavaamista.

Uuden UR20:n vähäinen tilantarve tehostaa yritysten tilankäyttöä. Lavauksen lisäksi Universal Robots odottaa UR20:a käytettävän hitsaukseen, materiaalinkäsittelyyn, pakkaukseen ja konepalveluun sekä laajan kumppaniekosysteemin luomiin innovatiivisiin ratkaisuihin.

UR20 on lähtölaukaus uudelle sarjalle innovatiivisia, seuraavan sukupolven cobotteja, jotka täydentävät yrityksen erittäin menestyvää e-sarjaa. Yritys toi ensimmäisen kaupallisesti menestyneen cobotin vuonna 2008 ja myynyt jo yli 50.000 UR-cobottia.

Lisää: Universal Robots (LINKKI)