Jyväskylän sähkömessuilla yli 10 000 kävijää – seuraavan kerran helmikuussa 2024

Sähkö Valo Tele Av -messut kesäsi Jyväskylään viime viikolla yli 10 000 kävijää. Näytteilleasettajia oli yli 230 kun kaksi vuotta sitten tapahtumasta oli yli 13 000 kävijää ja yli 300 näytteilleasettajaa. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään helmikuussa 2024.

Sähkö Valo Tele Av 2022 -messujen avajaisaamu aamu toi heti keskiviikkona jo tiiviin tunnelman, jossa ei jonoiltakaan vältytty. Messuohjelman esitykset ja kahdella lavalla pidettävät tietoiskut keräsivät myös runsaasti kiinnostuneita.

’’Asiantuntijaesitykset ja muu ohjelma näyttelyosastoilla keräsivät yleisöä, ja eri tehtävät ja kilpailut kannustivat kokemaan uutta’’, kertoi myyntijohtaja Ilari Tervakangas Jyväskylän Messuilta. Hän sai sähkömessujen lisäksi tämän kertaisen KNX Award -palkinnon.

Sähkömessut on myös esimerkki siitä, että ammattimessuilla on oma tehtävänsä. merkitys on noussut koronatauon aikana. ”Tämä nähtiin erityisen tärkeänä, sillä luottamusta ja pohjaa yhteistyölle on helpompaa rakentaa livenä kuin etänä”, arvioi Messujen myyntijohtaja Ilari Tervakangas.

Seuraavan kerran Jyväskylän Sähkö Valo Tele Av -messut järjestetään 7.-9.2.2024, joten tapahtuma palaa kahden vuoden päästä tutulle paikalleen.

Kuvituskuva: Jyväskylän Messut Oy 2020/Anne Kalliola