Slush22 jakaa miljoonia euroja

Helsingissä marraskuun puolivälissä järjestettävässä kasvuyritystapahtuma Slushissa jaetaan miljoonia euroja ja dollareita kansainvälisiltä huippusijoittajilta.  Slush22 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 17.-18.11.2022.

Slush21 keräsi viime joulukuussa kaikkiaan 8000 kävijää, kun vuonna 2000 tapahtuma jouduttiin koronan takia peruuttamaan kokonaan. Nyt Slush kerrotaan olevan täyteen myyty, joten tapahtuman tenho on edelleen tallessa.

Slushin lavoilla nähdään tänä vuonna puhujia monista tunnetuista kansainvälisistä yrityksistä. Kävijätavoite on 12 000. Viime vuoden tapahtuman kahdeksasta tuhannesta kävijästä oli 3200 startupeja ja 1500 sijoittajia.

Lisäys: Tarjolla miljoona euroa pitchauksesta

Slushissa jaetaan myös palkinnot parhaimmasta myyntipuheesta eli pitchauksesta. Pääpalkintona on viiden sijoittajan miljoonan euron yhteissijoitus. Rahoituskierrokseen osallistuvat yhdysvaltalaislähtöiset Accel, General Catalyst, Lightspeed ja NEA, sekä eurooppalainen Northzone.

Pitchauskilpailun finaali nähdään 18. marraskuuta Slushin päälavalla. Siinä haetaan kiinnostavinta yritystä sadan lupaavimman startupin joukosta. Kaikki Slush 100 -kisassa esitettävät pitchit taltioidaan ja jaetaan Slush-kävijöille netissä.

Lisää: Slush22 (LINKKI)

Kuvituskuva: Slush

Päivitetty 13.9.2022 pitchauskilpailu