32-bittinen Arm-ohjauspiiri kiinteistöverkkoihin

Siruvalmistaja Onsemi helpottaa rakennusautomaatiotuotteiden kehittämistä uusilla KNX- ja Power over Ethernetille (PoE-piiriratkaisuilla. Korkean integraatiotason ansiosta ne voidaan sijoittaa esimerkiksi suoraan näyttöpaneeleihin tai pieniin ohjainyksiköihin.

Onsemin NCN5140S on ensimmäinen KNX-verkkoyhteisön sertifioima System-in-Package (SiP) -ratkaisu, joka yhdistää KNX-lähetin-vastaanottimen ja 32-bittisen ohjelmistopinolla varustetun Arm Cortex-M0+ -mikro-ohjaimen sekä DC/DC-muuntimet. Se tarjoaa sertifioidun KNX-pinon ja esisertifioidun ohjelmiston kanssa  liitännät esimerkiksi kahdeksan konfiguroitavaa keinu- tai kosketuskytkinpainikkeelle. Tarjolla oleva sovellusohjelmisto voi ohjata lisäksi kahdeksaa RGB-lediä himmentämispainikkeiden tai kosketuslevyjen valaisemiseksi.

Uutuuspiirin avulla varsinaista KNX-sertifiointitestausta tarvita. Uuden tuotteen tuomiseksi markkinoille tuomiseksi riittää vain ilmoitus tuotteen muuttamisesta sekä uuden mallin rekisteröinti KNX-liittoumalle.

Onsemi on tuonut markkinoille myös integroidun Ethernet-piirin valaistuksenohjaukseen. Uusi NCL31010 sisältää älykkään lediohjaimen ja  tehojakeluun pystyvän PPower-over-Ethernet-liitännän yhdeksi paketiksi. NCL31010 piirissä on tehokas buck-tyyppinen lediohjain, joka tarjoaa laajan kaistanleveyden analogista että PWM-pohjaista himmennystä.

Uutuuspiirion sertifioitu IEEE802.3bt/at/af-standardien mukaisesti. Se tukee yli 90 watin järjestemätehon siirtoa PoE-kaapeloinnissa.

Lisää: Onsemi (LINKKI), tuotetiedot NCN5140S KNX- (LINKKI) ja PoE-ohjainpiiri NCL31010 (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI, valitse Europe ja Finland).