Kenttäkäytön kestävä tabletti Wifi 6E-tuella

Dell Technologies on tuonut uuden version 7230 kestotabletistaan Intelin 12-sukupolven suorittimella ja Wifi 6E-tuella. Kosketusohjattava tablettitietokone tarjoaa 20 tunnin akkukeston lisäksi laajan  lisälaitevalikoiman. Laite täyttää MIL-STD-810H-militaritestit.

Dellin Latitude 7230 Rugged Extreme Tablet on valmistajansa mukaan luokassaan maailman tehokkain ja kevyin 12-tuumainen täysin kestävä tabletti. Se on suunniteltu ammattilaisille, jotka tarvitsevat kenttätyössä äärimmäisiäkin olosuhteita sietävän työkalun. Näppäimistöllä se on kuin mikä tahansa kannettava.

1,27 kilogramman painoinen laite on varustettu 12. sukupolven Intel Core -suorittimella ja langattoman verkon wifi 6E-tuella. Kirkkaudeltaan 1200 nitsin kosketusnäyttö toimii poikkeuksellisesti käsineet kädessä.

Ulkoisten lisämoduulien lisäksi tarjolla on myös älykortinlukijaa, 5G-moduulia, paikannusratkaisuja, viivakoodilukijoita ja vastaavia. Myös liitäntä- ja muistiratkaisut ovat räätälöitävissä asiakaskohtaisesti.

Lisää: Dell (LINKKI) ja tuotetiedot (LINKKI).