Digiltä pieni äänikortti koneohjauksiin

Digi International esittelee Electronica22-messuilla uudenlaista ääniohjausratkaisuaan, joka parantaa ihmisten, koneiden ja prosessien vuorovaikutusta. Connect Core -moduulin lisäksi puheohjausratkaisuissa tarvitaan yrityksen Voice Control -ohjelmistoa.

Digin ratkaisun avulla voidaan toteuttaa puheohjattu käyttöliittymän erilaisissa haastavissa ympäristöissä, kuten kuljetuksen, lääketieteen ja teollisuuden ratkaisuissa.

Järjestelmä rakentuu yrityksen  ConnectCore MP1 -järjestelmämoduulista (SOM) ja ConnectCore Voice Control -ohjelmistosta.

Voice control -ohjelmisto on käyttövalmis ääniohjausohjelmisto, jonka avulla voidaan toteuttaa nopeasti ihmisen ja koneen välisen rajapinta (HMI) puheohjaukseen.

Nyt Digin Connect Core Voice Control tukee 30 kieltä ja 60 000 sanan sanastoa ilman tarvetta yhteydelle pilvipalveluihin. Ohjelmisto tarjoaa nopean alle 100 ms:n vasteajan.

Digi esittelee  ääniohjausta Münchenin Elektronica22 messuilla. Keskiössä on ConnectCore MP1 SOM -moduuliperhe, joka perustuu STMicroelectronivsin 32MP1-suoritinjärjestelmään ja liittää moduliin myös Wifi-, Bluetooth- ja muut langalliset liitännät.

Lisää: Digi (LINKKI), ConnectCore MO1 SOM-moduuli (LINKKI), Voice Control -ohjelmisto (LINKKI) ja Suomen jakelijat (LINKKI).