Nopeita USB 3.1- ja Ethernet-liittimiä

Sveitsiläinen Lemo on laajentanut suurnopeustiedonsiirtoon tarkoitettujen liittimien tarjontaansa nopeisiin USB 3.1-  ja Ethernetin yksiparisiin yhteyksiin.

Lemo täydentää tarjontaansa uusilla USB 3.1 -liittimillä, jotka tarjoavat siirtonopeudeksi kymmenen gigabittiä sekunnissa. Liittimien luvataan takaavan optimaalisen suojauksen ja signaalieheyden. Uudet USB 3.1-liittimet tarjoavat  myös taaksepäin yhteensopivuuden USB 2.0 -kontaktipariin ja matalan jännitteen virtakontaktiin.

Yhden parin Ethernet-liittimiin yritys tuo 1000 Base-T4- & 10G Base-T4 -yhteensopivat ratkaisut, jotka tarjoavat yhden gigabitin siirtonopeuden. Ethernet-liittimiä on saatavana sekä yhdellä että kahdella SPE-suurnopeusparilla. Pienikokoiset liitinmallit mahdollistavat edelleen kestävän ja kompaktin rakenteen ja kaapelien integroinnin. Liittimet sopivat sisä- että ulkotiloihin ja niitä on saatavissa yrityksen B-, K- ja T-sarjoissa.

Lisää: Lemo (LINKKI), tuotetiedot USB3-1 (LINKKI, pdf) ja Ethernet 1000-Base-T4/100Base-T4 (LINKKI, pdf) sekä Lemon Nordic-toimisto (LINKKI)