Hyvää uutta vuotta t. Uusiteknologia.fi

Uusiteknologia.fi toivottaa kaikille lukijoille ja yhteistyötahoille hyvää uutta vuotta 2023.  Samalla sivuston kiihkein päivittäinen uutisointi hiljenee vuodenvaihteeksi, mutta jatkuu jälleen loppiaisen jälkeen.

Kulunut vuosi on ollut useimmilla paluuta koronaa edeltävään aikaan. Tuotanto saatiin pyörimään vauhdilla ja suunnittelijatkin palasivat toimistoille. Komponenttipula rassasi pitkään, mutta loppuvuodesta enää vain tietyissä komponenteissa. Myös it- ja muuta kulutuselektroniikkaa sai jo jonottamatta – ehkä suosituinta Playstation-pelikonetta lukuun ottamatta.

Vuonna 2022 messu- ja kongressitoiminta pääsi myös uudelleen toimiin, mutta koronan opettamina valmistajat järjestävät entistä enemmän netissä omia sovellus- ja tuoteseminaareja. Silti parhaiten eri valmistajien komponentti- ja teknologiauutuuksista  saa tietoa edelleen alan messuilta, joita olemme listanneet nettisivumme tapahtumakalenteriimme (LINKKI).

Uusiteknologia.fi-sivusto toimii juhlapyhien ajan normaalia hiljaisemmin, mutta sivulta voit löytää kiinnostavaa luettavaa esimerkiksi sivuston artikkeli-osuudesta (LINKKI) sekä kuluvan vuoden video- ja seminaariesityksistä (LINKKI).  Kaikki aiemmat Uusiteknologia.fi-näköislehdetkin löydät pdf-muodossa netin kautta (LINKKI) ja teknologiauutiset (LINKKI) -hakutoiminnolla. Kannattaa vilkaista, josko jokin tärkeä uutinen on vilahtanut ohi silmien.

Hyvää uutta vuotta t.  toimitus

Kuvituskuva: Shutterstock