10 000 euroa tarjolla hyvästä tuoteideasta tai menetelmästä

Marraskuun Teknologia-messujen yhteydessä kisataan jo kolmatta kertaa markkinoiden lupaavimmasta ja potentiaalisimmasta teknologiaratkaisusta. Messusäätiön palkinnon voi saada uusi kaupallinen tuote, menetelmä tai sovellus.

Startup-yrityksille suunnatun kilpailun tavoitteena on nostaa esiin uusia ja merkittäviä ratkaisuja teknologian alalla. Voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön lahjoittamalla 10 000 euron stipendillä marraskuun Teknologia 23 -messuilla.

Kilpailun järjestää Teknologia-messut yhteistyössä Finnish Business Angels Networkin (FiBAN) kanssa. FiBAN on yksi maailman suurimmista ja aktiivisimmista bisnesenkeliverkostoista, jossa on jäsenenä yli 650 sijoittajaa.

Tulevaan kisaan voi lähettää jo ehdotuksia elokuun loppuun saakka. Niistä kilpailun raati valitsee 5–7 ideaa tai ratkaisua, jotka etenevät tulevilla teknologiamessuilla järjestettävään pitchaus-finaaliin. Lopullinen voittaja voittaja julkistetaan tapahtuman iltajuhlassa.

Lisää: Startup-kilpailu (LINKKI)

Kuvituskuva: UT