Embeddef World 23: Bittium sulautettujen IoT-kisaan

Oululainen Bittium kisaa uudella IoT-ratkaisullaan Nürnbergissä pian alkavilla Embedded World -messuilla.

Bittium osallistuu Celluar IoT-tuotteellaan messujen Embedded Awardin ohjelmisto-osuteen. Sen on yksi kisan kolmesta ohjelnistoalueen ehdokkaasta. Muut ovat NXP Semicondutor ja Emproof. Kaikkiaan messut jakaa palkintoja kahdeksassa eri kategoriassa komponenteista kehitusvälineisiin. Kaikkiaan kisaajia on 98 eri maista.

Bittiumin Cellular IoT Solution -ratkaisulla voidaan päivittää helposti 2G- tai 3G-pohjaisia IoT-laitteita 4G- ja 5G-verkkoihin. Se ei vaadi erillistä IoT-laitteen ja pilvipalveluiden välistä yhdyskäytävää (gateway).

”Tuotekehityskumppanina tuemme sekä laitteen että liitettävyyden kehittämisessä asiakkaan tarpeiden mukaisesti”, vakuuttaa Tommi Kangas, Bittiumin Connectivity Solutions -liiketoimintayksikön johtaja.

Messuilla esiteltävä Celluar IoT Solution on modulaarinen ja integroidaan IoT-laitteiden modeemimoduuleihin, joka minimoi itse IoT-laitteeseen vaadittavat muutokset. Ratkaisu voidaan yhdistää mikä tahansa IoT-laite pilvipalveluun, jonka kautta toimintaa voidaan mukauttaa ilman että itse laitteen ohjelmisto tarvitsee muokata.

Lisää: Bittium Cellular IoT Solution (LINKKI). Embddded Award -kilpailijat (LINKKI) ja Embedded World 14.-16.3.2023 (LINKKI).

Kuvituskuva: NuernbergMesse/Frank Boxler

Kuva päivitetty 14.3.2023