Autojen ohjaus- ja väyläratkaisuihin ESD-suojaukset

Nexperian uusilla ESD-komponenteilla voidaan entistä paremmin  suojata hyötyajoneuvojen 24 voltin ohjaus- ja väyläratkaisut ESD-häiriöiltä. Suojauksia tarvitaan sillä  tiedonsiirtonopeudet kasvavat ja ajoneuvoissa on entistä enemmän sähköisiä toimintoja.

Nexperian kuusi uutta ESD-suojakomponentit PESD2CANFD36XX-Q ovat tarkoitettu suojaamaan ohjauselektroniikkaa ja niiden LIN-, CAN-, CAN-FD-väyliä sekä FlexRay- ja SENT-ratkaisuja sähköstaattisen purkauksen (ESD) ja muiden transientien aiheuttamilta vaurioilta.

Uusien ESD-komponenttien maksimi käänteinen erotusjännite on 36 volttia, ESD-suojaustaso  maksimissaan 22 kV:n ja rajoitusjännite 48 volti. Uusi ESD-suojausvalikoima on suunniteltu 24 voltin jännitteellä toimiviin hyötyajoneuvojen järjestelmiin.

Uusia ESD-komponentteja on saatavissa kolmea kapasitanssiluokkaa, kuten 4,3, 6 ja 10 pF. Uutuudet on pakattu SOT23- ja SOT323-koteloithin ja ne ovat  alan AEC-Q101-hyväksymiä.

Lisää: Nexperia (LINKKI), PESD2CAN-tuotetiedot (LINKKI) ja EMEA-alueen jakelijat (LINKKI).