Korkeiden taajuuksien monikoaksiaaliliitin 5G-verkkoihin

Sveitsiläinen liitinvalmistaja Lemo laajentaa M-sarjan korkeataajuusliittimien sarjaa 12 kontaktin monikoaksiaalimallilla LM.232. Uutuus on LM-koossa ja liitin sopii esimerkiksi 5G-, tutka- ja militaarisovelluksiin.

Lemon uusi M-sarjan LM.232 pistokkeet ja kiinteät pistorasiat on suunniteltu täyttämään valmistajan mukaan markkinoiden tiukimmat korkeataajuusliitäntävaatimukset vaativissa ympäristöolosuhteissa.

Liittimessä on 12 koaksiaalikontaktia, jotka ovat tyypiltään 0R (50 ohmia), mikä mahdollistaa korkeataajuisen tiedonsiirron aina 26,5 GHz:iin asti alhaisella jännitteen seisovan aallon suhteella (VSWR).

Uudet koaksiaalikoskettimet on helppo liittää puristuskoskettimen ja kiinnitysklipsin avulla. Uutuudet on tarkoitettu liitettäväksi pienihäviöisiin ja joustaviin LMR-100A- tai MULTIFLEX 86-tietoliikennekaapeleihin.

Lisää: Lemo (LINKKI) ja tuotetiedot (LINKKi)