Ammattitason liitin 4K-videosiirtoon

Sveitsiläinen Lemo laajentaa S-sarjan liitintarjontaansa videosovelluksiin tarkoitetulla 1S.275 -push-pull-ratkaisullaan. Uutuus tukee 12G-SDI (Serial Digital Interface) 4K Ultra High Definition -videosiirtoa ja tarjoaa 12 gigabitin sekuntinopeuden.

Lemon kestäviksi tehdyt push-pull-liittimet noudattavat signaalin/tiedonsiirrossa SMPTE ST 2082-1 -standardia ja ne tarjoavat valmistajan mukaan jopa kahdeksan kertaa korkeamman kaistanleveyden kuin tavallinen HD-SDI yhdellä linkillä.

Sveitsiläisyhtiö on kehittänyt liittimet vastauksena nopeasti kehittyvään teknologiaan ja kasvavia siirtonopeuksia varten. Samalla on haettu kevyempää rakennetta ja matalaa viivettä audion ja videon broadcast-markkinoiden lisäksi lääketieteellisissä kuvantamisratkaisuissa. 75 ohmin koaksiaalinen liitin on täysin EMC- ja IP50-suojattu. Lämpötila-alue on – 55:stä + 260 °Celsiukseen.

Tällä hetkellä monet 4K-ammattilaiskamerat käyttävät Quad link BNC-liittimiä 12G-signaalien lähettämiseen UHD-näyttöjä varten. Niissä Lemon uusin tuote helpottaa 12G-SDI-siirtoa käyttämällä tarjoamalla UHD-näyttöihin kompakti yhden linkin liitännän.

Lisää: Lemo (LINKKI), 1S.275-tuotetiedot (LINKKI, pdf) ja Lemo Nordic Ab:n Suomen toimisto (LINKKI).