Logitech osti suomalaiskehittäjän

Sveitsiläinen hiiri- ja muita mikrojen lisälaitteita valmistava Logitech on ostanut suomalaisen uudenlaisiin mikrojen oheislaitteisiin keskittyneen Loupedeckin.

Entisten nokialaisten vuonna 2016 perustaman Loupedeckin viimeisin tuote on suunniteltu tekemään  videotyöstä nopeampaa ja intuitiivisempaa esimerkiksi verkkostriimaajille, pelaajille ja muille sisällöntuottajille.

Suomalaisyrityksen osto parantaa sveitsiläisen Logitechin asemaa kuluttajien lisäksi ammattimaisten sisällönluontiin tarkoitettujen ratkaisujen toimittamisessa.

Logitech saa kaupan kautta myös kiinteämmän yhteyden Loupedeckin laitteiden sekä Logitechin omistaman Streamlabsin sovellus- ja palveluvalikoiman välille. Loupedeckillä on myös vahva ja kasvava kehittäjäyhteisö, jota Logitech aikoo tukea uusia innovaatioita varten.

Yhtiöt eivät ole raportoineen kaupan taloudellisia lukuja.

Kuva: Loupedeck