Telia luopui tietokonetapahtumasta

Suomen suurimman tietokonefestivaalin Assembly omistaja vaihtuu. Viime vuosina  laajemminkin digikulttuurin ja e-pelaamisen tapahtumaksi kehittyneen Assemblyn uudet omistajat ovat tapahtuman nykyinen johto ja järjestäjät. Telia osti Assembly-toiminnot vuonna 2018.

Assembly Organizing Oy:n toimitusjohtajana ja osakkaana jatkaa yrityskaupan jälkeenkin Lassi Nummi. Kaupan jälkeenkin Telia jatkaa Assemblyn pääyhteistyökumppanina ja turvallisten verkkoyhteyksien tarjoajana vuonna 2024. Telia osti Assembly-tapahtumat vuonna 2018.

Myös muu liiketoiminta ja tapahtumat jatkuvat yhtiön mukaan ennallaan. Ensi vuonna päätapahtumat ovat Assembly Winter´24 (22.-25.2.2024) sekä Assembly Summer´24 (1.-4.8.2024), jotka molemmat järjestetään Helsingin Messukeskuksessa.

Parhaimmillaan25 000 kävijän Assembly-festivaalien lisäksi Assembly Organizing järjestää e-urheiluturnauksia ja peliaiheisia popup-tapahtumia sekä tarjoaa vaikuttaja- ja muita markkinointipalveluita yrityksille.

Kuva Telia/Assembly