Slush 2023:n päälavan esitykset edelleen nettivideoina

Slush23 toi lumiseen Helsinkiin jälleen tuhansia startup-yrittäjiä ja sijoittajia, mutta myös monia perinteisempien yritysten johtoa ja teknologiaväkeä torstaista perjantaihin. Viime vuonna väkeä oli 12 tuhatta ja nyt lähes 13 tuhatta.  Mukana on Youtube-videolinkki tapahtuman päälavan esityksiin.

Tämän kertainen Slush23 ja samalla myös siellä vierailevien startup-yrittäjän todellisuus näyttää aivan erilaiselta kuin vuosi sitten tai ennen koronaa nähden. Rahana saaminen paikalla olevilta riskisijoittajilta ei ole yhtä helppoa, jos se on sitä koskaan ollutkaan. Ellei sitten ole idea tai innovaatio, jolla on nostoa selvästi enemmän.

Ja silti alalla on edelleen monia isojakin asioita ratkaistavaksi. ’’Haastavina aikoina meidän on painotettava erityisesti asioita, joilla on väliä”, sanoi jo toukokuussa Slushin toimitusjohtaja Eerika Savolainen tulevaa tapahtumaa esitellessään. Tänä vuonna Slush haluaa nostaa tarjolle laajan valikoiman erilaisia yritysten ja yrittäjien roolimalleja.

’’Henkilökohtaisesti olen erityisen innoissani maailman johtavien naisyrittäjien ja -johtajien astumisesta Slush-lavalle’’, Eerika Savolainen kertoo.

Tänä vuonna Slushissa nähdään esimerkiksi yksisarvisvaluaatiot saavuttaneiden Chiefin ja Kavakin perustajat Lindsay Kaplan ja Loreanne Garcia, sekä finanssiteknologiayritys Stripen entinen operatiivinen johtaja Claire Hughes Johnson. Lisäksi Slush-lavalla nähdään joukko muita globaaleja teknologiajohtajia ja -sijoittajia, kuten Tony Xu(Doordash), Alfred Lin (Sequoia), sekä Robert Gentz (Zalando).

Suomalaisittain kiinnostava on torstain Nico Rosbergin haastatteluosuus, jossa hän kertoo F1- ja sijoitustoimistaan ja perjantaina Suomen entisen pääministeri Sanna Marin. Linkki heidän osuuteen löytyy edelleen myös Slush23:n Youtube-videosivustolta.

Lisää: Slush23 (LINKKI), esitykset (LINKKI) ja päälavan videosteamit torstaista perjantaihin (LINKKI) sekä 1. päivän tallenteet Youtubessa (LINKKI) ja 2. päivä (LINKKI).

Kuvituskuva: UT

Päivitetty 2.12.2023