Patentointiyritykseen uusi vetäjä

Patentointiin keskittynyt Berggren saa toimitusjohtajakseen Mika Toikan, joka on toiminut aiemmin Avauksella, VTT:llä, Outokummulla ja Teliassa. Toikka aloittaa työssään helmikuussa 2024.  

Uudella toimitusjohtaja Mika Toikalla on laajaa kokemusta globaalista myynnistä ja markkinoinnista, liikkeenjohdon konsultoinnista sekä liiketoiminnan kehittämisestä.  Hänen uransa käsittää avainasemia johtavissa organisaatioissa.

’’Olemme vakuuttuneita, että Mikan johdolla yrityksemme vahvistaa menestystään ja jatkaa johtavana toimijana immateriaalioikeuksien alalla’’. sanoo Paul Melin, Berggrenin hallituksen puheenjohtaja yrityksen nimitysuutisessa.

Ala on kehittymässä entistä tärkeämmäksi uusimman teknologian lisäksi monilla muillakin alueilla. Avuksi tarvitaan entistä useammin alan asiantuntijayrityksiä. Oman vaikutuksen antaa kovassa kehityksessä oleva tekoäly sovelluksineen.

Mika Toikan mukaan immateriaalioikeuskysymykset muuttuvatkin yhä kriittisemmiksi ja monimutkaisemmiksi samalla kun koko alamme käy läpi tekoälyn tarjoamien mahdollisuuksien vauhdittamaa murrosta’.

Kuva: Toimitusjohtaja Mika Toikka, Berggren Oy. Kuvaaja Harri Jätti/Kuva-Ahti/Berggren