Kestävä IEEE 802.3 -verkkokytkin teollisuuteen

Amerikkalainen Red Lion on esitellyt uuden teollisuusratkaisuihin soveltuvan N-Tron NT116-verkkokytkimen. Uutuus soveltuu erityisesti haastavissa olosuhteissa käytettäviin kriittisiin teollisuusratkaisuihin. Uutuuden kanssa ei tarvita valmistajan mukaan varsinaista verkkohallinnointia ja se sopii tiedonsiirron lisäksi esimerkiksi teollisuuden I/O- ja prosessinohjauksiin.

Red Lionin uusi NT116-teollisuuskytkimeen on pakattu 16 kappaletta 10/100BaseTX RJ45 -kupariporttia ja se tarjoaa langallista tiedonsiirtonopeutta 3,2 Gb/s.  Kytkin käyttää tallenna-ja-lähetä-tekniikkaa ja tukee sekä täyttä että puoli-duplex-toimintoa. Laite tarjoaa kaksi 10–49 V DC:n redundanssia virtatuloa.

Kytkin täyttää  IEEE 802.3 -vaatimukset ja sillä on sovelluspuolelta merenkulku-, rautatieliikenne- ja kuljetuskalustosertifikaatit. Muita kytkimen sertifikaatteja ovat UL esimerkiksi tavallisiin ja räjähdysvaarallisiin tiloihin sekä ATEX- ja IECEx-sertifikaatit.

Uutuus tarjoaa myös hyvän iskun- ja tärinänkeston ja sen porteissa on  ESD- ja virtapiikkisuojaus. Siinä on MTBF-luokitus joka tarjoaa käyttölämpötila-alueeksi−40 °C … 85 °C.

Lisää: Red Lion (LINKKI), tuotetiedot N-Tron NT116 (LINKKI) ja Suomen jakelijat (LINKKI).