Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille

Suomi tarvitsee nyt entistä enemmän uusinta teknologiaa ja uusia ajatuksia sekä  käytännön tietoa teknologian soveltamisessa. Uusiteknologia-ammattilehti rakentuu netin lisäksi some-kanavista ja suomalaista tutkimusta esittelevästä printtilehdestä toukokuussa 2016 sekä koulutustapahtumista. Nettisivujen tekniikkatarjonta laajenee vielä runsaasti lähiviikkojen aikana.
Suomessa ei ole ollut vuosiin uuden tekniikan kehittäjiin syvällisesti keskittyvää ammattilehteä. Nyt sellainen on tulossa kaikissa median muodoissa netistä someen ja printistä uusien tekniikoiden workshoppeihin.
Uutta nousua rakentavat suunnittelijat ja tuotekehittäjät tarvitsevat kansainvälisen tason tietolähteen, joka tarjoaa heille oikeasti hyödyllistä tietoa ja ideoita uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.
Suomalaiset tuotekehittäjät ja suunnittelijat ansaitsevat uutistarjonnan lisäksi tietoa, joka taustoittaa tulevaa kehitystä, antaa ideoita ja esittelee uusia tekniikoita sekä kertoo mitä uusia tuotteita ja palveluita on tulossa.
Uusiteknologia.fi:n sisältö laajenee pian huipputekniikan uutisista ja tapahtumista tekniikan suunnittelijoille ja tutkijoille tarkoitettuihin asiantuntija-artikkeleihin. Uusi kehittäjämedia tulee tarjoamaan teknologiatietoa, jota aiemmin ei ole juurikaan suomen kielellä ollut tarjolla.
Ensi toukokuussa ilmestyy myös Suomi tutkii-printtilehti ja koulutustilaisuuksia. Voit tilata tulevan Suomi tutkii -printtilehden ja Uusiteknologia.fi:n uutiskirjeen veloituksetta osoitteesta www.uusiteknologia.fi/tilaus/.
Toimi heti niin varaat eturivin paikat uusimpaan teknologiatietoon!  Tekniikan ammattilaisille palvelu täysin ilmaista.

www.uusiteknologia.fi on netin lisäksi Twitterissä ja Facebookissa – liity seuraajaksi ja käy peukuttamassa!