Aalto jakaa kyberturvatietoa – myös nettivideona

Aalto-yliopisto järjestää viiden ”Kyberturvallisuus koskettaa meitä jokaista” –yleisöluentosarjan keväällä 2016 Espoon Otaniemessä. Tammikuun 19. päivä alkavaa luentosarjaaa voi seurata paikan päältä tai nettivideon kautta.

Kyberluentosarjassa paneudutaan ajankohtaisiin aiheisiin ja kyberturvallisuudesta puhutaan tavalla, jonka jokainen meistä ymmärtää.paneudutaan Luentoja on mahdollisuus seurata fyysisen paikallaolon lisäksi netin live-lähetyksenä ja videotallenteet luennoista ovat katseltavissa luentojen jälkeen.

Linkki live-lähetykseen julkaistaan tapahtuman sivuilla lähiaikoina. Twitterissä on käytössä myös aihetunniste #aaltokyber.

Luentosarjan aloittaa tiistaina 19.1.2016 kello 17.00-19.00 liikenneministeri Anne Berner Kokoomuksesta ja it-maailman hyvin tuntema Vihreiden kansanedustaja Jyrki J. Kasvi aiheella ’’Digitalisaation mahdollisuudet ja turvallisuus’’.

Myöhemmissä osissa puhujina ovat alan kyberturvallisuuden johtavimmat nimet Suomesta ja ulkomailta. Toukokuussa 3. järjestetään vielä paneelikeskustelu, jossa on mukana vahvan viranomaisedustuksen lisäksi alan järjestöjä ja tietotoimijoita.