Kummin päin tahansa sopiva USB-liitin

Uusimman sukupolven C-tyypin USB-liittimet voidaan liittää kummin päin tahansa. Liitinvalmistaja JAE esittelee uudenlaisen ratkaisun, joka on fyysisisltä mitoiltaan saman kokoinen kuin USB 2.0-standardin Micro-B-liitin.

Uusi JAE:n DX07-liitinsarja on yhteensopiva Universal Serial Bus C-tyypin määrittelyn 1.1 kanssa ja tukee kymmenen gigabitin SuperSpeed -siirtonopeutta.

Mahdollista soveltamismarkkinoita uudelle USB-liittimelle ovat televisiot ja pienikokoiset LCD-näytöt sekä mobiililaitteet, kuten matkapuhelimet, älypuhelimet, tablettitietokoneen, kannettavat tietokoneet ja digikamerat.

Suunnittelussa on huomioitu erityisesti EMI/EMC-ominaisuudet sekä mekaaninen lujuus liitettäessä. Käyttölämpötila-alue -30° + 80° C ja käyttöikä 10 000 käyttökertaa.

Uusi USB-liitin on suunniteltu käytettäväksi myös tehonsiirtoon sillä sen kautta voi ajaa maksimissaan viiden ampeerin virtaa. Liittimen nimellisjännite on AC 20V r.m.s. ja kosketinresistanssiksi voi olla maksimissaan 40 mΩ sekä eritysvastus vähintään 100MΩ.

Lisätietoja JAE:n nettisivulta.