Virtuaalinen mittauslaboratorio kannettavaan

National Instruments tuo aiempaa suorituskykyisemmän mallin VirtualBench -laitteistostaan. Kannettavan mikron tai iPadin avulla laitteistosta syntyy mukana kulkeva mittauslaboratorio.

National Instrumentsin ohjelmistopohjaisessa VirtualBench all-in-one instrumentissa yhdistyy useita  mittauslaitteita. Siinä on sekasignaalioskilloskooppi, funktiogeneraattori, digitaalinen yleismittari, ohjelmoitava tasavirtalähde ja digitaalinen I/O-yksikkö.

Laitteen uuden version 350 MHz kaistanleveys, neljä analogista kanavaa ja Ethernet-liitäntä tarjoavat lisätoimintoja insinööreille karakterisoida ja testata uusia suunnitelmia tai automatisoituja testausjärjestelmiä.Ohjelmoitava teholähde antaa kolme ampeeria kuudella voltilla ja kahdella muulla annolla enintään yhden ampeerin +25 ja -25 volteilla.

Laite toimi PC-koneiden lisäksi iPadilla. Ethernetin lisäksi USB- ja WiFi-verkkojen yhteydet mahdollistavat heposti myös hajautetut mittaukset. Järjestelmä integroituu saumattomasti yhteen yrityksen LabVIEW-järjestelmän suunnitteluohjelmiston kanssa.

Lisää tietoa: National Instruments Finland Oy (LINKKI) tai VirtualBenchin tuotesivulta (LINKKI)