PXI-pohjainen radiotesteri erikoistaajuuksille

Keysight Technologies on toteuttanut PXI-korttikehikkoon perustuvan radiotesterin sotilas-, turvallisuus- ja ilmailujärjestelmille. Testerillä voidaan evaluoida ja integroida testit erikoisradioiden validointiin, tuotannon tai vianhaun testauksiin.

Keysightin uusi PXI-korttipohjainen ratkaisu tarjoaa valmistajan mukaan uudenlaista joustavuutta, modulaarisuutta ja päivitettävyyttä. Uusia ominaisuuksia ja lisää suorituskykyä voidaan lisätä muuttamatta koko testausjärjestelmää.

”Tämä ratkaisu yhdistää joustavan ja päivitettävän testausjärjestelmän arkkitehtuurit esimerkkien kanssa auttamaan nopeasti arvioimaan ja integroimaan ratkaisuja sekä analogisille että digitaalisille radioille’’, sanoo Keysight Technologiesin markkinointipäällikkö Mario Narduzzi.

Referenssiratkaisu tukee nykyisten analogisten ja digitaalisten radiostandardien lisäksi uusien standardeihin perustuvien signaalien luomista ja modernin tietoliikenteen standardien analyysejä. Näihin sisältyy esimerkiksi tulevan LTE seuraavan sukupolven järjestelmät.

Testeri luo ja analysoi mukautettuja aaltomuotoja sekä tukee kehittyneitä ominaisuuksia, kuten harhaemissioiden mittauksia 27 GHz:iin asti. Laitteistona tarjoaa jopa 160 MHz:n signaalin generoinnin ja analyysin kaistanleveydet

Laiteteknisiä lisäyksiköitä on M9290A CXA-m signaalianalysaattorista M9393A suuren suorituskyvyn vektorisignaalianalysaattoriin. Ohjelmistoissa tarjolla on Keysightin X-sarjan mittaussovellukset, jotka tukevat AM-, FM- ja digitaalistandardeja, esimerkiksi APCO P25- ja TETRA-signaaleja. Tarjolla on myös M9560A-udiokirjasto, jolla voi nopeuttaa radiojärjestelmien äänisignaalin generointia ja analyysiä.

Lisätietoja Keysightin testerisivulta (LINKKI)