Muistikortteja vaativiin olosuhteisiin

Sveitsiläinen Swissbit on esitellyt SD- ja MicroSD-muistikortteja vaativiin sovelluksiin. Näitä ovat teollisuuselektroniikka, mutta kortit sopivat laajalti muihinkin ammattilaislaitteisiin.

Swissbitin uusi S-45 perhe tarjoaa yrityksen mukaan monia ominaisuuksia, joita ei yleensä esiinny perustason SD-/Micro SD -korteissa. Niitä ovat MLC-flashpiirit, kestävyys, lukuhäiriöiden eliminointi, tehokatkon tietoturva ja taaja pienen datakoon tallennus varmistukseksi.

Sveitsiläisvalmistaja käyttää muistikorteissa perustana omaa Durabitin FTL-ratkaisua (firmware tanslation layer architecture), joka on sivun kokoisiin sektoreihin perustuva alisivutukseen perustuvia SD-kortteja markkinoilla.

Yrityksen FTL vähentää kortin sisäisen hallinnon yksikkökokoa ja nopeuttaa pienten kirjoitussektorien käsittelyä. Uuden FTL-arkkitehtuurin avulla uusi korttiperhe tarjoaa pienten sektorien satunnaisen kirjoituksen keskimäärin 50-100 kertaa suuremmalla datanopeudella kuin vastaavat muiden valmistajien kortit.

Swissbitin S-45 SD-kortteja on kapasiteetillä 4Gt – 64 Gt ja fyysisesti pienempiä MicroSD-kortteja S-45U (4 Gt – 16 Gt. Ne ovat yhteensopivia UHS-I bus –väylän kanssa 10 nopeusluokkaan asti ja tarjoavat nopeudeksi maksimissaan 38 megatavua sekunnissa.

Lisää Swissbitiltä (LINKKI), tuotesivulta (LINKKI) ja jakelijoilta (LINKKI)

Swissbitin durabit-muistikortit eri formaatteihin.Swissbit