Olympiamäkeen virtuaalilasit päässä

Lillehammerin nuorten talviolympialaisia voi runsaan viikon päästä seurata myös Samsungin virtuaalilaseilla. Katsojat pääsevät niiden avulla  avajaisseremonioiden tunnelmaan ja saavat 360 asteen kokemuksen myös olympiasoihdun sytyttämisestä, avajaisseremoniasta ja kulkueesta.

Lillehammerin nuorten talviolympialaisissa on ensimmäisen kerran mahdollista kokea olympia-tapahtumia virtuaalitodellisuudessa Samsungin Gear VR-laseilla. Samsung tarjoaa Gear VR -virtuaalilaseilla suoratoistolähetyksiä olympialaisten avajaisista ja kisatapahtumista.

Samsung välittää Lillehammerin urheilusuoritusten lisäksi muutakin ohjelmaa olympiakylästä. Päivittäin lähetetään myös VR-kohokohtia eri lajeista, kuten kelkkailusta, lumilautailusta, taitoluistelusta, mäkihypystä ja monesta muusta lajista.

Lillehammerin kisavieraat voivat kokea olympialaisten VR-kohokohdat eri puolille kaupunkia sijoitetuissa Samsung Galaxy Studioissa. Siellä pääsee myös testaamaan omia rajoja 4D -virtuaalielämyksellä, joka laittaa käyttäjän virtuaalisesti mäkihyppääjän monoihin hyppytorniin.

Nuorten talviolympialaiset 2016 järjestetään Lillehammerissa, Norjassa 12.-21. helmikuuta 2016.