Valmiita tarramalleja teollisuuden merkintään

Dymon uusien tarratulostimissa voidaan hyödyntää valmiita tarramalleja. Yrityksen XTL-sarjan 300 ja 500-mallien tulostimissa haluttu tarra näkyy laitteen näytössä sellaisena, kuin laite ne tulostaa. Valmiita tarramalleja on ladattavissa satoja erilaisia

Dymon uusien XTL 300- ja 500-mallien tarramallit takaavat aiempaa helpommin virheettömän tarrojen muotoilun ja auttavat säästämään työntekijöiden aikaa tarroitustehtävissä. Tulostimien näytöillä tulostettava tarrat näkyvät samanlaisena kuin ne tulostuvat.

DymoXTL500_XTL300Dymo XTL 300 -tulostimessa on iskuja vaimentavat kumipuskurit ja pyyhkimällä puhdistettava näppäimistö, ja sillä voi tulostaa tarroja 6 -24 mm kokoisia tarroja. Tulostusmateriaaleiksi on saatavissa kaikkia UL-hyväksyttyjä materiaaleja ja värejä. Laite saa käyttövoimansa litiumioniakuista.

Dymo XTL500 -tarratulostimessa on 300 mallin tavoin ominaisuudet, mutta värinäytössä on myös kosketusohjaus, joka nopeuttaa tekstin, viivakoodien ja kuvien asettelua tarroissa. 300-mallissa näytön koko on 71,12 millimetriä ja isommassa 500-mallissa 109,22 millimetriä.

Dymo XTL500 -tarratulostimella voi tulostaa vakiokokoisia ja jatkuvia 6–54 mm leveitä tarroja, esimerkiksi turvallisuusmerkintöihin tai kutisteputkiin, käyttäen UL-hyväksyttyjä materiaaleja ja värejä.

Laitteissa on myös tietokoneliitäntä, jonka kautta voi tuoda Dymon ID -ohjelmistolla tarratietoja Excelistä tai muista tietokannoista.

Lisätietoja: Dymo (LINKKI)