Liikeanturit lastenvaatteisiin – Suunto apuna

Reima on integroinut urheilukellovalmistaja Suunnon kanssa liikeanturit lasten ulkoiluvaatteisiin. Uuden mittausratkaisun avulla on tarkoitus innostaa lapsia ulkoilemaan ja liikkumaan.

Syksyllä myyntiin tulevissa ReimaGo-vaatteissa yhdistyvät vaatteet, kännykkäsovellus ja liikettä mittaava anturi. Erillisen Movesense-anturiyksikön on kehittänyt Reiman kanssa urheilukellovalmistaja Suunto. Moduuli on vedenkestävä ja toimii kylmissäkin olosuhteissa.

”Olemme innoissamme siitä, että saimme Reiman kanssa suunnitella ja toteuttaa innovaation lasten aktiivisuutta ja hyvinvointia parantamaan”, kertoo Suunnon suunnittelujohtaja Kimmo Pernu.

Anturiyksikköä voidaan käyttää muidenkin vaatteiden kanssa, mutta Go-mallien taskuihin on toteutettu anturimoduulia varten laminoitu liitin.

Reima on rakentanut Go-vaatteita varten myös Applen kännyköissä ja tableteissa toimivan iOS-sovellukseen, jonka avulla vanhemmat voivat tarkastella lastensa liikkumisen määrää. Sovellukseen on rakennettu lapsia varten myös pelimäisiä osuuksia.

Uudenlaiset lasten Go-ulkoiluvaatteet ovat tulossa myyntiin anturimoduulin kanssa syksyllä 2016, koossa 92-164 cm.