Uusi automaatiotapahtuma Suomeen

Helsingissä järjestetään toukokuussa uudenlainen teknologiatapahtuma, joka keskittyy liiketoiminnan automaatioon ja digitalisaatioon. Reset-nimisen seminaaritapahtuman järjestää Messukeskus yhdessä Teknisen kaupan ja palveluiden yhdistyksen ja Robotiikkayhdistyksen kanssa.

Tuleva tapahtuma koostuu huippupuhujien esityksistä ja yritysten näkyvyyspaikoista. Ensimmäinen Reset järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 10.5.2016. Tapahtumaan odotetaan automaation päättäjiä, asiantuntijoita, suunnittelijoita sekä automaatiotuotteiden ja -palvelujen käyttäjiä.reset2016

’’Nyt jos koskaan on aika tarkastella liiketoimintaa uusin silmin. Tarvitaan uutta ajattelua, luovia näkökulmia ja kilpailukykyäää, sanoo Teknisen kaupan Sähkö- ja koneautomaatiojaoston puheenjohtaja Mikko Uuskoski. Hän on myös Suomen Beckhoffin toimitusjohtaja.

Tapahtuman aamupäivään johdattelee ennakkotietojen mukaan Andre Noel Chaker, ja key note -puheenvuoroissa puhutaan digitalisaatiosta strategian ja johtamisen näkökulmista.

Kauppatieteen tohtori ja tulevaisuuden tutkija Mika Aaltonen Teknillisestä Korkeakoulusta visioi tilaisuudessa tulevaisuuden johtamista ja päätöksentekoa. Vuorineuvos Kari Neilimo jakaa näkemyksiä uuteen teknologiaan liittyvistä liiketoimintamalleista.

Iltapäivän rinnakkaisseminaareissa keskitytään automaation käytännön sovelluksiin esimerkiksi. tuotannon digitalisaatiossa, terveyden automaatiossa, infran ja logistiikan automaatiossa. Puhujina ovat muun muassa Vice President Stefan Hoppe, OPC Foundation, liiketoiminnan kehityspäällikkö Timo Hautakoski, Ramboll Finland Oy, projektijohtaja Pasi Nurminen, Destia Oy ja professori Hannu Kärkkäinen, Tampereen teknillinen yliopisto.

Lisäksi Robotiikkayhdistyksen Konenäköpäivät-esitykset tarjoavat esimerkkejä sovelluksista metsäteollisuudesta urheiluun. Tapahtumassa esittäytyy myös Automaatio luo huomisen työpaikat -hanke, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta automaatiosta ja merkityksestä Suomen kilpailukyvylle sekä turvata alan opiskelun edellytykset.

Lisää: Reset 2016 -tapahtuma  (LINKKI)

reset2016havainnekuva

 

 

Havainnekuva Messukeskuksen talvipuutarhan Reset-tapahtuman kumppanuuspaikoista. Esillä tulee olemaan automaatioratkaisuja ja digitalisaation työkaluja tarjoavia yrityksiä.