Helsingin keskustaan uusia startup-työtiloja

Technopolis laajentaa työtilojen vuokraamista liikkuville työntekijöille ja startup-yrittäjille. Uudenlaisten työpisteiden lippulaivaksi yritys perustaa Helsingin keskustaan Stockmannin kirjataloon sadan henkilön coworking-työtilat.

Uudenlaisen työnteon muutos on ollut nähtävissä jo pitempään. Keskeisessä roolissa ovat liikkuvuus, joustavuus ja verkostot. Freelancereiden ja pienten yritysten määrä kasvaa, mutta myös isommat jo vakiintuneet yritykset etsivät uusia keinoja muuttuneen työn haasteisiin.

”Tunnistimme muutoksen jo vuosia sitten ja avasimme ensimmäisen coworking-tilan vuonna 2010”, toteaa Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang. Helsingin keskustan pisteen avaamisen jälkeen Technopoliksen coworking-tilojen lukumäärä nousee neljääntoista.

Helsingin toimipiste on ainoa, joka sijaitsee muualla kuin yrityksen teknologiakampuksilla. Vuokraajat voivat hyödyntää yhdellä jäsenmaksulla kaikkia Technopoliksen UMA-tiloja neljässä eri maassa.

Tilaa Helsingin toimipisteessä tulee olemaan sadalle hengelle, joilla on käytettävissään työpisteiden lisäksi neuvottelu- ja ideointihuoneita sekä tapahtumatila. UMA Esplanadin yhteistyökumppaneita ovat Elisa ja Martela.

Kuva: Technopolis