Uusinta IoT-tekniikkaa esille

Vuosikymmen sitten sulautetusta tekniikasta tuli valtavirtaa. Nyt saman asemaan ovat nousemassa tänään alkavilla Nürnbergin Embedded World -messuilla IoT ja teollinen internet piiri- ja ohjelmistoratkaisuineen.

Nürnbergissä on esillä laajasti sulautetun elektroniikan uusimmatuusimmat piirit, kortit ja suunnittelu- ja testausjärjestelmät.  Embedded World on kasvanut omalla alallaan yhdeksi Euroopan tärkeimmistä tapahtumista älylaiteiden kehittäjille ja suunnittelijoille.

Teollisen internet (tai saksalaisittain Industrie 4.0) ja esineiden IoT ovat tämän vuoden tapatuman ykkösaiheita odotetusti. Paikalla ovat kaikkiembeddedworldosasto  mikro-ohjainvalmistajat, korttituotteiden tekijät ja ohjelmistokehitysjärjestelmien tuottajat.

Mukana on laajalti myös mittaus- ja testalaitteiden valmistajia. Tapahtumaa ei tunnu rokottavan edes samaan aikaan Barcelonassa järjestettävä Mobile World -tapahtuma.  Monet Nürnbergin piiri- ja testausalan yrityksistä on esillä molemmissa tapahtunissa.

Näet Embedded Worldin yrityslistan täältä (LINKKI) ja muuta taustatietoa  (LINKKI). Applen iOS- ja Googlen Android-käyttöjärjestelmille on ladattavissa messujen omat sovellukset (LINKKI).