Bittium puettavan elektroniikan tapahtumaan

Oululainen Bittium esittelee terveydenhoidon IoT-ratkaisuja Lontoossa huomenna avautuvilla Wearable Technology Show 2016 -messuilla. Esillä on IoT-tuotteiden lisäksi tuotekehityspalvelut.

Bittiumilla on messujen terveydenhuoltoon suunnatussa osiossa puheenvuoro puettavien laitteiden käytöstä ennaltaehkäisevässä terveydenhoidossa.

Esityksessä tuodaan esiin viimeisimpiä innovaatioita, puettaviin sensoreihin liittyviä käyttötapoja terveydenhuoltosektorilla sekä kuinka antureista lähtevää dataa tulisi suojata. Puhujana on IoT-alueen myyntijohtaja Sami Toljamo.

Kuva: Elektrobitin uusinta oniIhmisten päälle puettaviin laitteisiin ja teollisuuden tarpeisiin kehitetyt IoT (Internet of Things) –ratkaisut. Kuvassa EB:n ja jakautumisessa Bittium Oyj:n siirtyviä langattomia IoT-kehitysmoduuleja.
Kuva: Bittiumin langattomia IoT-kehitysmoduuleja.

Bittium osallistuu lisäksi paneelikeskusteluun, jonka aiheena on puettavien laitteiden hyödyntäminen työssä.  Bittiumin panelistina toimii IoT-ratkaisujen johtaja Jari Inget.

Asiantuntijapaneelissa tarkastellaan mitä puettavilla laitteilla voi tehdä, millaisia ratkaisuja on tarjolla sekä millaisia eri näkökohtia yritysasiakkaat huomioivat puettavien laitteiden käyttöönottoon liittyen.

Näyttelyosuudessa Bittium esittelee IoT-ratkaisuja ja kehityspalveluja. Esillä on referenssitoteutukset Bittiumin älykellosta ja IoT gateway -laitteesta.

Esillä on myös Bittiumin IoT-ratkaisuihin liitettävissä olevaa kansallisen tietoturvaluokituksen saanutta Bittium Tough Mobile -älypuhelin sekä siihen kuuluva Bittium Secure Suite -laitehallinta- ja salausohjelmisto.

Wearable Technology Show 2016 (LINKKI) järjestetään Lontoon ExCeLissä 15.–16. maaliskuuta 2016. Katso video vuoden 2015 tapahtumasta (LINKKI)

Bittium tunnettiin aiemmin Elektrobit -nimellä.